ROHA.RO, in calitate de proprietar si administrator al site-ului  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Roha.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informatii despre oferte speciale, eventualele promotii, etc.

ROHA.RO nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. De asemenea, nu divulga datele dumneavoastra personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit in acest sens. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Toate materiale publicate pe ROHA.RO (elemente grafice, fotografii, texte, etc.) sunt in proprietatea ROHA.RO si/sau partenerilor de afaceri. Copierea sau reproducerea, fara acordul in prealabil al titularului, oricaror dintre aceaste materiale, atrage dupa sine actiuni de drept civil si/sau penal.